Test dine websiders mobilvennlighet og se hvordan de vises i de forskjellige plattformene?
Google rankerer mobiltilpassede websider høyere.
Google har introdusererten ny mobilvennlig algorytme, som vil avgjøre om din rangering i søkemotoren vil gi deg bedre søkeresultater eller ikke kontra dine «konkurrenter». Dette vil naturligvis være en stor fordel for de som har mobiltilpasset innhold på hjemmesidene sine, og naturligvis en ulempe for de som enda ikke har tatt steget inn i mobilt-verden med sine hjemmesider. Uansett hvor innholdsrikt, spennende, unikt og bra ditt innhold er, vil du slå negativt ut med tanke på SEO (Søkemotoroptimalisering) og da få dårlige plassering i Google. Du blir rett og slett straffet for å ikke optimalisere dine hjemmesider for mobile enheter

 

Test dine hjemmesider
Hvis du vil sjekke om dine websider er mobilvennlige og gir positive utslag på Googles nye søkemotor-algorytmer, anbefaler vi verktøyene du finner i linkene
 

Test Google mobilvennlig

Hvis den får ikke-mobilvennlig i røde bokstaver, da bør du uten tvil få dine websider mobiltilpasset snarest eller risikere å miste verdifull trafikk fra Google.

Google kan ofte godkjenne din mobil-vennlighet, men det garanterer ikke at websidene er representative og har fin og god visning . Bruk Quictools for å teste dine websider i forskjellige oppløsninger og media typer.
 

Test Quicktools

 

Kontaktinformasjon

Emax AS

3732 SKIEN

Internett: www.emax.no
Epost: post@emax.no
Telefon 984 41 632

Org.nr.911 985 063

 

Emax AS

Webmaster Blomquist valgte etter mange hektiske år i næringslivet, sist som leder for Cisco og Microsoft Academy IT-Extreme å sette fokus på "Friheten til å velge"Arbeider idag med webdesign og webutvikling fra stort sett alle kanter av verden og gode, velfungerende løsninger er drivkraften for alt arbeide som utføres.

Service og support er alltid satt i høysetet og fornøyde kunder holder engasjementet oppe.

Historien bak Emax AS og It-verden, startet allerede i 1982  med import av Dragon 32.

Det å alltid være i forkant av utviklingen skaper gode løsninger for våre kunder - utviklingen stopper aldri.

Vi ønsker alltid å være i forkant og ser alltid fremover.

Kombinasjonen siste teknologi, design, funksjon, pris og oppfølging bør gjøre oss til ditt "Første valg" som leverandør og produsent av webløsninger og andre relaterte tjenester.